Over deze website

Over deze website

Inspiratie

Als tien jaar assetmanagement iets duidelijk gemaakt heeft, dan is het dat we verbinders nodig hebben om goed te kunnen beheren in dit tijdperk van veranderingen. Beheerders die kunnen meebewegen met de politiek, tactische mensen die beleid en operatie met elkaar kunnen verbinden en mensen die complexe processen kunnen begeleiden. Allemaal mensenwerk. De techniek hebben we goed in de vingers. En sámen zijn we in staat om antwoord te geven op de nieuwe vragen. Daarvoor is Het Nieuwe Assetmanagement bedoeld: elkaar leren kennen, met elkaar optrekken en samen de buitenruimte nog beter laten functioneren.

Deze website biedt inspirerende verhalen voor de werkvloer over de werkvloer.

Jouw bijdrage

In Het Nieuwe Assetmanagement managen we de assets samen. Dus we schrijven de verhalen op deze website graag samen met jou. Vertel ons jouw verhaal, of jouw vraag en wij vullen het aan met een stukje inspiratie. Zolang het maar gaat over het mensenwerk in jouw beheerorganisatie. Alle verhalen op deze website zijn anoniem. Laat van je horen via: bijdrage@hetnieuweassetmanagement.nl

Inspiratie

Wil je de nieuwe verhalen niet missen? Meld je dan aan, zodat we jou een bericht kunnen sturen als er weer een nieuw stukje inspiratie voor je klaarstaat.

Het Nieuwe Assetmanagement

Bij de website over Het Nieuwe Assetmanagement hoort een boekje. Daarin lees je alles over de basis van Het Nieuwe Assetmanagement.