Boekje Startup Assetmanagement

Boekje Startup Assetmanagement

 Je hebt als organisatie besloten dat je met assetmanagement aan de slag gaat om beter aan te kunnen sluiten bij de beheervraagstukken van vandaag en morgen. Het is dus tijd om de huidige beheerorganisatie door te ontwikkelen naar een assetmanagementorganisatie. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk, want het primaire proces gaat altijd door. Je kunt niet zeggen: ‘Sorry, we inspecteren dit jaar niet, want we zijn de organisatie aan het doorontwikkelen.’ Dit gegeven blijkt een grote hobbel te zijn om anders te gaan werken. Zeker als je een omvangrijke assetmanagementwerkwijze wil ‘implementeren’. Mislukking ligt dan op de loer. Er zijn twee manieren om hiermee om te gaan: Je ontwikkelt in kleine stapjes, of je ontwikkelt iets naast de bestaande organisatie. Over die laatste manier gaat het boekje ‘Startup Assetmanagement’. Daarin staat op een luchtige wijze beschreven hoe je een instrument of werkwijze kunt ontwikkelen zoals startups zich ook ontwikkelen.

Leuk boekje voor jezelf of je collega

Een leuk boekje om zelf te lezen of aan je collega te geven:

  • 160 pagina’s met op elke dubbele pagina één onderwerp
  • Ingedeeld in vier hoofdstukken: ontwikkelfase, versnellingsfase, opschalen en suggesties om te starten met assetmanagement
  • Geschikt voor lijnmanagers en vernieuwers
  • Voorzien van een eenvoudig denkkader hoe te beginnen met assetmanagement
  • Met hier en daar een knipoog zoals de 30+ excuses om niet met assetmanagement aan de slag te gaan

Bestel het boekje

Het boekje Startup Assetmanagement is verkrijgbaar voor € 10,- per stuk, zonder verzendkosten. Je kunt een bestelling plaatsen door onderstaand formulier in te vullen. De boekjes worden samen met de factuur naar je toegestuurd.

Dit vinden mensen van het boekje

"Het succes van het voetbalboekje smaakte duidelijk naar meer"

"Concrete tips over hoe je met assetmanagement aan de slag kunt gaan”

"Raakgeschoten. Dit is waar we nu behoefte aan hebben”

“Het leest makkelijk weg”

"Leuk om aan collega's te geven"

Wist je trouwens dat Het Nieuwe Assetmanagement een fascinerend vakgebied is, waar je elke dag nieuwe dingen tegenkomt? Meld je aan om een bericht te ontvangen, wanneer er een nieuw inspirerend verhaal voor je klaarstaat.