Boekje Assetmanagement uitgelegd aan de hand van voetbal

Boekje Assetmanagement uitgelegd aan de hand van voetbal

Het grootste deel van alle informatie die ons brein binnenkomt, wordt weggefilterd als onbelangrijk. Zodra ons brein een paar punten in de informatiestroom herkent, is onze interesse weg. Het brein zegt als het ware: ‘Dat wist ik allang’. Dus als we het over assetmanagement hebben gevolgd door de termen beheer en onderhoud, dan zegt een deel van de toehoorders: ‘Ja, ja, ik snap het allemaal al. Volgende.’

Er is iets nodig om het filter te omzeilen en het boekje ‘Assetmanagement uitgelegd aan de hand van voetbal’ doet precies dat. Het neemt je op een luchtige manier mee in de basisbeginselen van assetmanagement aan de hand van het voetbalspel. Elke pagina bevat een quote over het professionele voetbal, gevolgd door een korte vergelijking met assetmanagement. Op deze leuke en makkelijke manier vallen de eerste kwartjes dat assetmanagement iets meer is dan alleen beheer en onderhoud. Assetmanagement gaat namelijk over het managen van assets, met de nadruk op management. Daarom gaat dit boekje niet over FMECA’s, life cycle costing en andere instrumenten, maar zoomen we in op onderwerpen als waarden, teamwork, succesvol zijn en topprestaties leveren. Onderwerpen die in de voetbalwereld ook belangrijk zijn.

Leuk boekje voor jezelf of je collega

Een leuk boekje om zelf te lezen of aan je collega te geven:

  • 160 pagina’s met op elke dubbele pagina één onderwerp
  • Ingedeeld in vier hoofdstukken: recreatiesport, competitiesport, prestatiesport en topsport
  • Gekoppeld aan infrastructuur (wegen en bruggen), maar qua inhoud ook van toepassing op andere assetsystemen
  • Geschikt voor beheerders die van sporten houden
  • Ook zeer geschikt voor lijnmanagers en bestuurders

Bestel het boekje

Het boekje Assetmanagement uitgelegd aan de hand van voetbal is verkrijgbaar voor € 10,- per stuk, zonder verzendkosten. Je kunt een bestelling plaatsen door onderstaand formulier in te vullen. De boekjes worden samen met de factuur naar je toegestuurd.

Dit vinden mensen van het boekje

"Leuke opzet, mooi vormgegeven"

"Sommige quotes zijn heel herkenbaar in onze organisatie"

"Dus we spelen nog geen topsport .. ?"

“Het is gewoon een keigoed boekje”

"Leuk om aan collega's te geven"

Wist je trouwens dat Het Nieuwe Assetmanagement een fascinerend vakgebied is, waar je elke dag nieuwe dingen tegenkomt? Meld je aan om een bericht te ontvangen, wanneer er een nieuw inspirerend verhaal voor je klaarstaat.